Bial Container

Una dintre cele mai importante resurse care a contribuit semnificativ la toate realizarile de până acum este echipa noastră de profesionişti dedicată activitaţii lor zilnice şi pasionaţi de tot ceea ce fac. Şi deoarece fiecare reuşită a angajaţilor noştrii este un pas înainte pentru companie şi pentru clienţii noştrii, investim constant în programe de formare şi dezvoltare personală.


Comanda container

Daca doriti sa accesati sectiunea comanda container trebuie sa stiti ca este necesar sa completati formularul de mai jos, specificand tipul de container pe care il doriti, impreuna cu dimensiunile acestuia. De asemenea, aveti posibilitatea de a completa formularul „comanda container” cu observatii, in cazul in care doriti altfel de dimensiuni in afara de cele prestabilite, sau daca aveti orice alta specificatie.

 Informatiile suplimentare vor fi discutate cu fiecare client in parte, astfel incat acestia sa aiba garantia unor produse si servicii de calitate, precum si garantia unei societati care functioneaza ca un factor al progresului in aceasta industrie..

Punct de lucru: Popesti-Leorderni (Ilfov)

Sediu general

Bucuresti, Strada Runcu, Nr. 42, Sector 4

Contact:

0744.303.796 – Orange

0729.219.837 – Vodafone

0769.629.562 – Cosmote

Fix :  031.730.36.79

Email: eurorutier@yahoo.com

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Alege model

Observatii