Pagina de contact – Bial Container | Producator containere metalice

Bial Container

Una dintre cele mai importante resurse care a contribuit semnificativ la toate realizarile de până acum este echipa noastră de profesionişti dedicată activitaţii lor zilnice şi pasionaţi de tot ceea ce fac.

Şi deoarece fiecare reuşită a angajaţilor noştrii este un pas înainte pentru companie şi pentru clienţii noştrii, investim constant în programe de formare şi dezvoltare personală.

Bial – Container este un producător specializat în containere metalice, dar şi în producerea de hale metalice de calitate. Pentru un pachet complet de servicii, Bial – Container oferă şi transport pentru containere dar şi transport de marfa intern sau international. Pentru un transport corespunzător, Bial – Container se ocupă şi de mutări industriale cu auto-macarale. Pentru orice întrebare sau sugestie este necesar sa completaţi formularul de contact de mai jos.

 

Va stam la dispozitie cu sfaturi utile pentru afacerea dumneavoastra. Ne puteti contacta prin telefon, puteti plasa o comanda direct de pe site (sectiunea ,,Comanda”), sau ne puteti vizita la sediu, iar angajatii nostri vor fi prompti si va vor oferi solutia ideala.

 


container,Monobloc,Container Modular,Containere Sanitare,Containere Dormitoare,Containere Birou,olx,mercador,santier,okazii,paza

Bial Container este un producător specializat în containere metalice, dar şi în producerea de hale metalice de calitate. Pentru un pachet complet de servicii, Bial Container oferă şi transport pentru containere dar şi transport de marfa intern sau international. Totul pentru un transport corespunzător, Bial Container se ocupă şi de mutări industriale cu auto-macarale. Pentru orice întrebare sau sugestie completaţi form-ul de contact de mai jos.

certificat-bial-container

 


Contact pentru Bial Container – Stobialtrans

Punct de lucru: Popesti-Leorderni (Ilfov)

Sediu general

Bucuresti, Strada Runcu, Nr. 42, Sector 4

Contact:

0744.303.796 / 0746.816.635

Email: office@bial-container.ro

Email: eurorutier@yahoo.com

Completează form-ul de mai jos:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Request was denied for some reason.